Questo prodotto usufruisce delle SPEDIZIONI GRATIS
selezionando l'opzione Corriere Veloce in fase di ordine.
Pagabile anche con Carta della cultura giovani e del merito, 18App Bonus Cultura e Carta del Docente
Chapter 1. Eminent in the World: introduction and motivation.- Chapter 2. Minchin Minchin: Early Years And University in Ireland.- Chapter 3. Is the Monkey Smooth? A Career at Coopers Hill.- Chapter 4. An Honorary Maxwellian: Colleagues and Electromagnetic Theory.- Chapter 5. Ne Plus Ultra: Textbooks and Writing.- Chapter 6. Geometry Versus Euclid: Reforming the Teaching of Mathematics.- Chapter 7. Journeys to Al Fard and Other Exotic Destinations: Satires and Poems.- Chapter 8. Telephotographs: Photocells and Photo-batteries, 1880 – 1891.- Chapter 9. Distant Scintillating Star: Starlight, X-rays, and Television, 1891 – 1908.- Chapter 10. Balak, the Son of Zippor: Impulsion Cells and Wireless Telegraphy.- Chapter 11. Through Nature to eternity Final Years and Reflections.
Richard Hornsey is a University Professor at York University and for nearly twenty years has contributed to building the university's Lassonde School of Engineering. Richard is a licensed professional engineer and a Fellow of the Engineering Institute of Canada.
Richard is author of Imperial Engineers: the Royal Indian Engineering College, Coopers Hill, published in April 2022 by the University of Toronto Press.
Il sito utilizza cookie ed altri strumenti di tracciamento che raccolgono informazioni dal dispositivo dell’utente. Oltre ai cookie tecnici ed analitici aggregati, strettamente necessari per il funzionamento di questo sito web, previo consenso dell’utente possono essere installati cookie di profilazione e marketing e cookie dei social media. Cliccando su “Accetto tutti i cookie” saranno attivate tutte le categorie di cookie. Per accettare solo deterninate categorie di cookie, cliccare invece su “Impostazioni cookie”. Chiudendo il banner o continuando a navigare saranno installati solo cookie tecnici. Per maggiori dettagli, consultare la Cookie Policy.