libri scuola books Fumetti ebook dvd top ten sconti 0 Carrello


Torna Indietro

caldesi katie; caldesi giancarlo - the long and the short of pasta

THE LONG AND THE SHORT OF PASTA A COLLECTION OF TRESURED ITALIAN DISHES

;




Disponibilità: Normalmente disponibile in 20 giorni
A causa di problematiche nell'approvvigionamento legate alla Brexit sono possibili ritardi nelle consegne.


PREZZO
19,50 €
NICEPRICE
18,52 €
SCONTO
5%



SPEDIZIONE GRATIS
con corriere veloce per acquisti oltre 29,00 €.


Pagabile anche con Carta della cultura giovani e del merito, 18App Bonus Cultura e Carta del Docente


Facebook Twitter Aggiungi commento


Dettagli

Genere:Libro
Lingua: Inglese
Pubblicazione: 06/2018





Note Editore

Katie and Giancarlo present a gorgeous collection of pasta dishes, inspired by their travels and the years they have spent cooking Italian food. Enjoy Cheese Filled Ravioli in Saffron & Herb Sauce from Venice, Spaghetti with Sardine & Wild Fennel Sauce fromSicily, and Scialatielli with Sausage, with Porcini & Bacon Sauce from the Amalfi Coast.Covering the basics of making fresh pasta (including gluten-free options) and the perfect sauces to pair them with, this book will give anyonethe confidence to master the art of Italy's most celebrated ingredient. Set against the backdrop of stunning location photography, and featuring travel musings and historical anecdotes, this is the pasta book you'll come back to again and again.










Altre Informazioni

ISBN:

9781784881696

Condizione: Nuovo
Dimensioni: 10.25 x 8.25 x 1.00 inch.
Formato: Hardcover
Illustration Notes:Full colour photography throughout
Pagine Arabe: 176


Dicono di noi