Questo prodotto usufruisce delle SPEDIZIONI GRATIS
selezionando l'opzione Corriere Veloce in fase di ordine.
Pagabile anche con Carta della cultura giovani e del merito, 18App Bonus Cultura e Carta del Docente
Carlos P. Vio Lagos, MD. Obtained his degree in Medicine from Universidad Austral de Chile and University of Chile. Postdoctoral studies in Endocrinology were done with a Fogarty CTR-NIH grant in New York, USA. Dr. Vio is a Full Professor of Physiology in the Faculty of Medicine and Science, Universidad San Sebastián, Santiago, Chile, and Full Professor of Physiology at Pontificia Universidad Catolica de Chile. Large experience teaching in Physiology and Pathophysiology at medical students, health sciences, and Ph.D. programs in Physiology, Cell Biology and Biomedicine, and Medical Sciences. He is author of more than 100 research papers and books in Physiology, Hypertension and Chronic Renal Diseases. He is a member of the Chilean Academy of Medicine, Chilean Society of Hypertension, Chilean Society of Physiological Sciences, American Society of Nephrology, American Society of Physiology, InterAmerican Society of Hypertension, American Heart Association, among others. He was Chairman of Physiology and Vice President of Research and Doctoral studies at the Pontificia Universidad Catolica de Chile (2000–2010), and currently is the Vice President of Research and Doctoral studies of the Universidad San Sebastian, Chile.
Il sito utilizza cookie ed altri strumenti di tracciamento che raccolgono informazioni dal dispositivo dell’utente. Oltre ai cookie tecnici ed analitici aggregati, strettamente necessari per il funzionamento di questo sito web, previo consenso dell’utente possono essere installati cookie di profilazione e marketing e cookie dei social media. Cliccando su “Accetto tutti i cookie” saranno attivate tutte le categorie di cookie. Per accettare solo deterninate categorie di cookie, cliccare invece su “Impostazioni cookie”. Chiudendo il banner o continuando a navigare saranno installati solo cookie tecnici. Per maggiori dettagli, consultare la Cookie Policy.