Questo prodotto usufruisce delle SPEDIZIONI GRATIS
selezionando l'opzione Corriere Veloce in fase di ordine.
Pagabile anche con Carta della cultura giovani e del merito, 18App Bonus Cultura e Carta del Docente
Part I. Principles of Proteomics.- 1. Understanding the proteome. - 2. Extraction/fractionation techniques for proteins and peptides and Protein digestion.- 3. Primary separation: 2-D electrophoresis.- 4. Primary Separation: Chromatography.- 5. Mass spectrometry applications.- Part II. Food Applications of Proteomics.- 6. Challenges and applications of protemics for analysis of changes in early postmortem meat.- 7. Application of proteomics for analysis of protein modifications in postmortem meat.- 8. Biological markers for meat tenderness of the three main French beef breeds using 2-DE and MS approach.- 9. Dry-cured ham.- 10. Evaluation of fish quality and safety by proteomics techniques.- 11. Farmed and Wild fish.- 12. Fish Authentication.- 13. Proteomics in Milk and Milk Processing.- 14. Cheese processing.- 15. Lactic acid bacteria in fermented foods.- 16. Wine quality.- 17. Eggs.- 18. Fruits and vegetables.- 19. Wheat grain proteomics for the food industry.- 20. Proteomics and applications to food science in rice.- 21. Beer proteomics.- 22. Nutritionally relevant proteins.- 23. Relevance of Peptides Bioactivity in Foods.- 24. The role of proteomics in the discovery of marker proteins of food adulteration.- 25. Evaluation of genetically engineered crops using proteomics.- 26. Microbial proteomics for food safety.- 27. Prion biomarkers.- 28. Proteomics of filamentous fungi.
Fidel Toldrá is a Research Professor at the Instituto de Agroquímica y Tecnología de Alimentos (CSIC), Valencia, Spain
Leo M. L. Nollet is a Professor at the University College Ghent (Hogeschool Gent), Belgium
Il sito utilizza cookie ed altri strumenti di tracciamento che raccolgono informazioni dal dispositivo dell’utente. Oltre ai cookie tecnici ed analitici aggregati, strettamente necessari per il funzionamento di questo sito web, previo consenso dell’utente possono essere installati cookie di profilazione e marketing e cookie dei social media. Cliccando su “Accetto tutti i cookie” saranno attivate tutte le categorie di cookie. Per accettare solo deterninate categorie di cookie, cliccare invece su “Impostazioni cookie”. Chiudendo il banner o continuando a navigare saranno installati solo cookie tecnici. Per maggiori dettagli, consultare la Cookie Policy.