Questo prodotto usufruisce delle SPEDIZIONI GRATIS
selezionando l'opzione Corriere Veloce in fase di ordine.
Pagabile anche con Carta della cultura giovani e del merito, 18App Bonus Cultura e Carta del Docente
The present work gives current data on all aspects of the medical problem, from aetiology and pathology to financial aspects, medico-legal implications, and current nursing practices. It reviews the knowledge and techniques currently available to the clinician and focuses on evidence-based knowledge for prevention, treatment and assessment of pressure ulcers. Specific patient groups include the Spinal Cord Injured. Current and future techniques are described that will provide information on the susceptibility of subjects to pressure ulcer development and the possibilities of tissue repair using tissue engineering strategies.
Prof. Dr. D. Bader is full professor of Medical Engineering (London) and part-time professor of tissue engineering (Eindhoven, NL).
Dr. Carlijn Bouten is associate professor (UHD) of Tissue Engineering. She studied Biomechanics and Exercise Physiology at the Department of Human Movement Sciences of the Free University, Amsterdam.
Dr. Cees Oomens is associate professor (UHD) in Biomechanics and Continuum-mechanics. He studied physics at Eindhoven University of Technology.
Dr. Denis Colin is Medical Director of Centre de L'Arche at Saint Saturnin, Le Mans, France.
Il sito utilizza cookie ed altri strumenti di tracciamento che raccolgono informazioni dal dispositivo dell’utente. Oltre ai cookie tecnici ed analitici aggregati, strettamente necessari per il funzionamento di questo sito web, previo consenso dell’utente possono essere installati cookie di profilazione e marketing e cookie dei social media. Cliccando su “Accetto tutti i cookie” saranno attivate tutte le categorie di cookie. Per accettare solo deterninate categorie di cookie, cliccare invece su “Impostazioni cookie”. Chiudendo il banner o continuando a navigare saranno installati solo cookie tecnici. Per maggiori dettagli, consultare la Cookie Policy.