libri scuola books Fumetti ebook dvd top ten sconti 0 Carrello


Torna Indietro

hutkins robert w. - microbiology and technology of fermented foods

Microbiology and Technology of Fermented Foods




Disponibilità: Normalmente disponibile in 5 giorni
A causa di problematiche nell'approvvigionamento legate alla Brexit sono possibili ritardi nelle consegne.


PREZZO
252,79 €
NICEPRICE
240,15 €
SCONTO
5%



Questo prodotto usufruisce delle SPEDIZIONI GRATIS
selezionando l'opzione Corriere Veloce in fase di ordine.


Pagabile anche con Carta della cultura giovani e del merito, 18App Bonus Cultura e Carta del Docente


Facebook Twitter Aggiungi commento


Spese Gratis

Dettagli

Genere:Libro
Lingua: Inglese
Pubblicazione: 07/2006





Trama

In "Microbiology and Technology of Fermented Foods," Robert Hutkins has written the first text on food fermentation microbiology in a generation. This authoritative volume also serves as a comprehensive and contemporary reference book. A brief history and evolution of microbiology and fermented foods, an overview of microorganisms involved in food fermentations, and their physiological and metabolic properties provide a foundation for the reader. How microorganisms are used to produce fermented foods and the development of a modern starter culture industry are also described.
Successive chapters are devoted to the major fermented foods produced around the world with coverage including microbiological and technological features for manufacture of these foods: Cultured Dairy Products Cheese Meat Fermentation Fermented Vegetables Bread Fermentation Beer Fermentation Wine Fermentation Vinegar Fermentation Fermentation of Foods in the Orient










Altre Informazioni

ISBN:

9780813800189

Condizione: Nuovo
Collana: Institute of Food Technologists Series
Dimensioni: 262 x 31.07 x 178 mm Ø 1044 gr
Formato: Copertina rigida
Pagine Arabe: 474


Dicono di noi