libri scuola books Fumetti ebook dvd top ten sconti 0 Carrello


Torna Indietro

suas michel - advanced bread and pastry

ADVANCED BREAD AND PASTRY A Professional Approach




Disponibilità: Normalmente disponibile in 15 giorni
A causa di problematiche nell'approvvigionamento legate alla Brexit sono possibili ritardi nelle consegne.


PREZZO
89,50 €
NICEPRICE
85,02 €
SCONTO
5%



Questo prodotto usufruisce delle SPEDIZIONI GRATIS
selezionando l'opzione Corriere Veloce in fase di ordine.


Pagabile anche con Carta della cultura giovani e del merito, 18App Bonus Cultura e Carta del Docente


Facebook Twitter Aggiungi commento


Spese Gratis

Dettagli

Genere:Libro
Lingua: Inglese
Pubblicazione: 06/2013





Trama

Advanced Bread and Pastry, A Professional Approach is a comprehensive guide to bread, viennoiserie, and pastry that is designed for students, professionals, and enthusiasts. Balancing a respect for tradition with modern approaches to method and technique, Advanced Bread and Pastry unites appealing presentation and indispensable instruction. It is written to help todayas baker respond to the recent evolution of ingredients, products, and presentation. The recipes (called formulas) are based on a variety of classica methods and processes. With this strong foundation of knowledge, a baker or pastry chef can develop further skills, experiment with new ideas, and understand any formula.










Altre Informazioni

ISBN:

9781418011697

Condizione: Nuovo
Dimensioni: 11.00 x 8.75 x 1.75 inch.
Formato: Hardcover
Pagine Arabe: 1041


Dicono di noi