libri scuola books Fumetti ebook dvd top ten sconti 0 Carrello


Torna Indietro

murphy k - quinoa – sustainable production, variety improvement, and nutritive value in agroecological systems

Quinoa – Sustainable Production, Variety Improvement, and Nutritive Value in Agroecological Systems AND NUTRITIVE VALUE IN AGROECOLOGICAL SYSTEMS




Disponibilità: Normalmente disponibile in 20 giorni
A causa di problematiche nell'approvvigionamento legate alla Brexit sono possibili ritardi nelle consegne.


PREZZO
195,95 €
NICEPRICE
186,15 €
SCONTO
5%



Questo prodotto usufruisce delle SPEDIZIONI GRATIS
selezionando l'opzione Corriere Veloce in fase di ordine.


Pagabile anche con Carta della cultura giovani e del merito, 18App Bonus Cultura e Carta del Docente


Facebook Twitter Aggiungi commento


Spese Gratis

Dettagli

Genere:Libro
Lingua: Inglese
Pubblicazione: 09/2015





Note Libraio

Quinoa: Sustainable Production, Variety Improvement and Nutritive Value in Agroecological Systems brings together authors from around the world to provide a complete assessment of the current state of global quinoa research and production. Topics will include quinoa history and culture, genomics and breeding, agronomy, nutrition, marketing, and end-uses. The book focuses in particular on the emerging role of quinoa in providing increased food security to smallholder farmers and communities throughout the world.

Quinoa will be of interest to advanced undergraduate students and graduate students studying crop science, agronomy, and plant genetics, as well as for the growing number of quinoa researchers across a multitude of plant science disciplines.










Altre Informazioni

ISBN:

9781118628058

Condizione: Nuovo
Collana: World Agriculture Series
Dimensioni: 251 x 17.16 x 190 mm Ø 598 gr
Formato: Copertina rigida
Pagine Arabe: 256


Dicono di noi